parlay strategieAls je volgens een strategie een potje roulette gaat spelen neemt de kans dat je wint flink toe. Alleen sommige systemen kunnen nog best lastig zijn om te begrijpen. Je hebt soms een hele gebruiksaanwijzing nodig om eruit te komen welke stappen je moet nemen. Gelukkig zijn er ook strategieën die wel eenvoudig zijn om te begrijpen. De Parlay strategie is hier een mooi voorbeeld van. Je hebt hier geen wiskunde knobbel voor nodig en iedereen kan volgens dit systeem spelen. Er is ook geen strak schema en dit maakt het systeem gebruiksvriendelijker voor spelers die niet aan strakke lijnen gehouden willen worden.

Wedden volgens een doelstelling

Het systeem werkt met een doelstelling die je wilt behalen door te gokken op roulette. Stel je doel is om een winst te maken met € 400. Dan kan je dit volgens Parlay in een paar eenvoudige stappen gaan halen. Je zet eerst 20 euro in op rood. Je wint en je winst is € 40. We zetten nu € 40 in op zwart. Je wint opnieuw en je pakt € 80. Deze € 80 verdelen we over 6 getallen. Je draait nu aan het wiel en het gaat spannend worden waar de kogel op land. Is het één van de 6 getallen? Dan win je € 400 in. In drie simpele stappen kan je dus vierhonderd euro winnen met Parlay. Het is geen hogere wiskunde, maar puur een manier van inzetten en geld verdelen.

Wat doe je als het misgaat?

Het kan natuurlijk gebeuren dat het een keer misgaat. Je zet € 20 in op rood en het blijkt zwart te zijn. Als het fout gaat ga je bij Parlay altijd terug naar de eerste stap. Dus stel dat je in de tweede ronde € 40 inzet op zwart en het is rood. Dan ga je terug naar de eerste stap en zet je € 20 in op rood. Of als één van de 6 getallen niet vallen dan ga je ook weer terug naar de eerste stap. Met deze strategie verdien je eigenlijk het geld dat nodig is om de grote klapper van € 400 te maken. Hierbij hoef je nooit meer dan € 20 in te zetten per keer. Het systeem gaat je daardoor geen honderden euro’s kosten per keer. Dit is helaas wel iets dat je vaak ziet bij Martingale.

Stoppen als je de doelstelling behaalt hebt

De basis van winnen met roulette is op tijd stoppen en discipline. Daar draait het bij de Parlay eigenlijk ook om. Je hebt als doel om € 400 winst te behalen en als je dit haalt moet je direct stoppen. Ga het lot niet nog een keer testen door een gokje te wagen in de hoop dat je misschien nog een keer € 400 wint. Besef goed wanneer het tijd is om te stoppen en ga niet te ver door gokken. Uiteindelijk heb je hier jezelf mee omdat je alsnog je winst van € 400 kwijtraakt. Terwijl dit een mooi geldbedrag was om te houden als het fout gegaan was. Daarnaast is er bij dit systeem veel discipline nodig om elke keer opnieuw te beginnen als het een keer fout gaat. parlay roulette

Is dit systeem voor iedereen geschikt?

In principe wel want je kan je doelstelling bijstellen als je wat minder te besteden hebt. Je loopt daarnaast ook niet zo snel vast met de limieten aan de roulette tafel. De meeste inzetten zijn aan de gewone tafel te plaatsen. Als je wat minder te besteden hebt ga je gewoon voor een winst van € 200 met een inzet van € 10. Ben jij een echte highroller? Dan wil je natuurlijk voor een winst van € 1600 gaan. Hiervoor moet je wel aan een hi tafel zitten om mee te blijven spelen. Bij een winst van € 1600 zet je namelijk eerst € 80 in op rood. Daarna zet je € 160 in op zwart. Vervolgens verdeel je € 320 over de 6 getallen om een winst van € 1600 te pakken. Dit maakt het systeem dus zelfs geschikt voor high-rollers. Je moet alleen dus wel aan een hi tafel zitten om de inzet van € 320 te kunnen maken in één ronde.

Hoe groot is de kans dat je wint?

Helaas is het een systeem die best frustrerend kan zijn. Je kan soms een hele middag bezig zijn omdat je telkens weer opnieuw moet beginnen met verlies. Als het even niet lekker loopt kan je wel tien keer opnieuw moeten beginnen. Zorg er wel voor dat je hier voldoende budget voor hebt klaarstaan. Ondanks dat het systeem veel van je discipline vraagt om telkens weer opnieuw te beginnen is het wel super gaaf als het lukt. Je pakt dan wel in één keer een winst van € 400. Je winst voelt extra goed als je er veel moeite voor hebt gedaan. Dit maakt het extra leuk om de gok te wagen en te spelen met een doelstelling van € 400 of misschien zelfs wel € 1600.